Descriere William Hill

William Hill sunt una dintre casele de pariuri cele mai populare, au fost stabilite aproape 100 de ani în urmă şi a rămas o bucată constantă de pariuri industria mobilei de atunci. Ele oferă o primă-clasă de servicii de pariuri pe o serie de sporturi şi numărul de pre-meci şi In-play pieţele de pariere disponibile, tinde să depăşească concurenţii lor.

Pagina de start continuă să fie un pic haotic, cu numărul de link-uri şi meniuri care sunt disponibile, deşi restul de site-ul este bine structurat şi live streaming pe care a oferit clienţilor lor ajunge pe mai multe discipline sportive.

William Hill este acum una dintre mărcile cele mai incitante jocuri de noroc online din afaceri.

Oferte pentru noii clienti:
William Hill Sports

Cerinţa de pariere

Primul pariu trebuie să fie plasate pe o selecţie (e) cu un singur / cumulativ cote mai mari de 1/5.

Când vine vorba de case de pariuri cu experienţă, ei nu vin nici mai mare decât William Hill. Compania a fost fondata in 1934 si, ca Ladbrokes principale concurenţi, operează peste 2.000 de birouri autorizate de pariuri în Marea Britanie. În plus faţă de magazine şi online, Hills au o operaţiune de telefon imens de pariuri şi pretenţia de a avea acum peste 500.000 de clienti.

William Hill este unul dintre brandurile cele mai de încredere de pariuri din industria de pariuri şi au fost listate pe Bursa din Londra din anul 2002. Firma are în prezent 18.000 de angajati cu sediul în Marea Britanie, Irlanda, Gibraltar, Israel şi Bulgaria. Operaţiunea a fost transferat de pariuri din Marea Britanie la Gibraltar în 2009, salvarea companiei de milioane de lire sterline pe an în fiscal.

Cote şi pieţe

William Hill sunt similare la Ladbrokes cu privire la fotbal şi preţurile lor de curse de cai. Datorită numărului lor masive de magazine, cote lor online sunt destul de precauţi în comparaţie cu place de Tipsbet si Paddy Power. Cu toate acestea, puteţi plasa un pariu, în general, de dimensiuni decente, cu această firmă, fără a fi limitate. În cazul în care există sunt cele mai bune cote cu dealuri, apoi au tendinţa de a fi outsider într-un meci de fotbal sau tenis, mai degrabă decât favorit.

Fotbal şi curse de cai sunt cele două mari pentru sport, William Hill, cu firma oferind o gamă impresionantă de pieţe pentru fosta – uneori de peste 100 de pre-meci oportunităţi. Sunt aproape prea multe de goal’ legate de pieţele de a alege şi de multe dintre acestea sunt, de asemenea, cu privire la oferta atunci când jocul merge in-Play. În mod similar, Dealurile sunt pe bani, cu serviciul lor de cursele de cai şi de care sunt foarte competitiv atunci cand vine vorba de a oferi fiecărui mod de-valoare. Gama lor de piaţă pentru sport, cum ar fi tenis, baschet şi de cricket este, de asemenea, destul de impresionant.

Website

Site-ul William Hill este frumos şi rapid, cu firma în prezent de a decide să pună în pieţele-Play pe pagina de start, ceva care nici măcar o idee rea ca mai mulţi clienţi începe să pariaţi în timpul meciului decât înainte. Într-adevăr, secţiunea In-Play este destul de formidabil şi puteţi vedea întotdeauna cât de multe piete sunt disponibile pe cât de multe evenimente dintr-o serie de sporturi. La momentul de scris, au fost Hills oferind 555 de pieţe, care este foarte competitiv. Aveţi opţiunea de a afişa all-in sport sau puteţi alege din meniul drop-down.

Există o mulţime de alte informaţii pe pagina de start, cu toate sporturile enumerate în două meniuri orizontale. Primul conţine sporturi de bază, cum ar fi curse de cai, tenis, fotbal şi cricket, în timp ce cea de mai jos prezintă cele de sport în cazul în care se presupune că există o acoperire mai puţin extinse. Apoi, există un alt meniu orizontală şi puteţi pierde aproape faptul că fluxul de William Hill trăiesc atât de mult sport. Ele arată fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi, prin WHTV şi de a trăi, de asemenea, cursele de cai.

Customer Service

Acest lucru nu este în mod clar marcate pe site-ul William Hill, deşi, dacă faceţi clic pe “Ajutor”, link-ul la partea de sus a paginii, puteţi alege de la 170 Întrebări frecvente sau, alternativ, a intra în contact cu ei prin live chat, e-mail sau telefon . Ele sunt disponibile pe o bază 24/7 si pot rezolva interogare destul de repede, indiferent de timp sau ce zi este.

Serviciul de e-mail client: customercare@williamhill.co.uk

Customer Service Număr de telefon: 0800 085 6296

Comments are closed.