Afla mai multe despre bonusurile acordate de casele de pariuri sportive online..

Noi va prezentam doar cateva din cele mai cunoscute si sigure companii online la care va puteti inregistra cu incredere, unde puteti plasa pariuri sportive si sa incasati Bonusurile. Daca nu sunteti pasionat de pariuri sportive va oferim, jocuri de poker online, casino online unde gasiti multe alte bonusuri si premii.

In statisticile facute, pentru care si noi garantam 100%, cele mai bune si onorabile case de pariuri sportive pentru pariorii romani sunt:Tipsbet, care va atrag cu Super Bonusuri de pana la 200 Ron.

Un Bonus poate fi incasat doar o singura data de o persoana care este nou inregistrata la una din casele de pariuri sportive alese de aceasta.

Sunt foarte putine case de pariuri care acorda bonusuri la inregistrare fara ca noul client sa depuna vre-o suma, de aceea sa nu credeti ca atunci cand va deschideti un cont deja aveti in buzunar acel Bonus acordat.

Majoritatea companiilor ofera clientilor bonus pariuri sportive, deci acea persoana interesata sa deschida un cont la una din casele de pariuri sportive online trebuie sa depuna o anumita suma de bani in contul de jucator, aceasta regula se aplica diferit in functie de casa de pariuri la care va inregistrati si de suma bonusului de care vreti sa profitati.

Pentru a incasa bonusurile trebuie sa va inregistrati la casa de pariuri sportive online care doriti, depuneti suma de cel putin 20 Ron solicitati bonusul, si plasati pariuri pe sporturile favorite.

Atentie!.. pentru ca Bonusul sa fie al dumneavoastra si sa puteti efectua o retragere trebuie sa rulati suma depusa de 3 ori, pentru mai multa siguranta este nevoie sa cititi si regulamentul cu atentie pentru ca unele reguli pot sa fie modificate, noi nu raspundem pentru neplacerile create de partenerii nostri.

Interfata site-ului este una placuta, in limba romana si usor de navigat.

Daca sunteti un parior cu experienta sigur aveti deja cont la Tipsbet dar puteti alege alte case de pariuri sportive cu bonusuri la fel de atractive vizitand: bonusuri oferite de casele de pariuri sportive online.

Daca sunteti la inceput in lumea pariurilor asta este sansa dumneavoastra sa obtineti experienta. Mult succes!!!

Tipsbet Bonus 200 RON