Gamebookers este una dintre cele mai importante case de pariuri on-line, oferind o mare varietate de oportunităţi de pariere din o selecţie internaţională de sporturi. Ei susţin un accent pe distracţie, uşurinţa de utilizare şi fiabilitate. Ca inovatori, fac o cerere ca fiind unul dintre cele mai importante cărţi de sport din industrie.

Veţi găsi toate competiţiile sportive importante şi ligile de la nu numai în emisfera de nord a Europei si America de Nord, dar şi de Sud, deoarece oferă pe pieţele din Africa de Sud, Australia şi Noua Zeelandă noi sporturi.

Gamebookers ofera un meniu mare de curse de cai de pariuri, cu toate cursele de Marea Britanie acoperite. Ele asigură, de asemenea, un ghid detaliat forma extrem de detaliată şi de analiză pentru fiecare cursa viitoare.

Gamebookers ofera acum noi membri un bonus de 100% la primul depozit pana la valoarea de 200 RON.

Opţiuni de pariere

Gamebookers vă oferă toate formele tradiţionale de pariuri, cu o gama mare de animale exotice pe oferta de concursuri sportive importante, în special pentru viitoarele meciuri de fotbal majore, precum şi de baschet, hochei pe gheaţă şi de fotbal american. Acestea oferă, de asemenea, locuiesc în joc de pariuri, în cazul în care nu puteţi găsi numai capul tradiţional la opţiunile de cap, dar, de asemenea, exotice privind evenimentele selectate.

Depozite

Faceţi clic pe “Depunere” fila în fereastra Casier Gamebookers şi veţi fi voi prezentat cu toate opţiunile dumneavoastră de depunere. Gamebookers are una dintre cele mai profunde liste de metode de depunere la pariuri online. Puteţi depune în contul dvs. de la Gamebookers prin card de credit, precum si populari de e-portofele, cum ar fi Moneybookers, Neteller, Ukash. Transfer bancar este de asemenea disponibil.
Retrageri

Gamebookers ofera o serie de metode de retragere în funcţie de locaţia dumneavoastră. Cei mai mulţi clienţi vor putea să încaseze din prin intermediul cardurilor de credit majore, carduri de debit, transfer bancar, precum şi o gamă completă de wallers bani online.
Puncte GB

Puncte GB vă oferă recompense mari pentru pariuri cu Gamebookers. Mai mult pariezi, cele mai multe puncte va câştiga. Şi mai multe puncte va câştiga, mai mari recompense, cu totul, de la bani şi bonusuri, la INS cumpăra turneu.
Înscrierea

Veţi găsi, de a semna cu Gamebookers pentru a fi un proces simplu şi uşor. Vi se va cere să furnizeze informaţii de bază cu caracter personal şi, dacă în orice moment aveţi dificultăţi în a crea un cont nou, de servicii de susţinere a Gamebookers este acolo pentru a ajuta uşor tine. Ele oferă un FAQ detaliat şi căutate şi, în cazul în care răspunsul supraînălţarea Intrebari frecvente Puteti întrebare, atunci există o opţiune de live chat, opţiunile de e-mail precum şi asistenţă de telefon furnizate în 3 limbi – engleză, germană şi rusă.
Deschiderea Aspect

Gamebookers aspect de deschidere este profesionist si bine conceput. Veti gasi tot ce ai nevoie pentru a vă prezentat. Veţi vedea pieţele de pariere pentru evenimente sportive populare viitoare, împreună cu bonusuri asociate, precum şi toţi trăim în-play pariuri loc. Alte oferte promotionale sunt, de asemenea, afişate împreună cu meniul de pariuri categorii disponibile pentru tine.
Instrumente şi caracteristici

Gamebookers vă oferă o gamă mare de instrumente pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de pariuri. Puteţi adăuga la propriul “Lista de Monitorizare a mea”, pentru evenimentele care vă interesează. Există, de asemenea, accesibilitatea mobil, precum şi un ghid cuprinzător formă de curse. Puteţi urmări, de asemenea, scoruri live, citiţi ultimele ştiri din sport, rezultate, statistici, precum vedea ca o lume viitoare referitoare la sport calendar.

Gamebookers ofera acum noi membri un bonus de 100% la primul depozit pana la valoarea de € 20.

Comments are closed.