Este doar devine mai bine şi mai bune pentru clienţii Betfred, cu aceasta casa de pariuri care au îmbunătăţit rapid oferta lor online în ultimele luni şi ani. Există o mulţime de motive pentru a avea un cont cu această firmă, mai ales că Betfred lansarea lor in joc de serviciu, care este printre cele mai bune din industrie.

Clienţii care doresc să pariaţi In-Joacă se pot bucura acum de tehnologia de Betfred betstream excelent, care nu are doar cote de actualizare în timp real, dar are, de asemenea, toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a plasa un pariu în cunoştinţă de cauză în direct. Există aproape întotdeauna un eveniment sportiv, fiind acoperite pe viu în Play-consola, cu fotbal si tenis cele mai populare sporturi de In-Joaca de pariuri.
Betfred Football
În plus, Betfred nu numai oferă bonusuri magnifice pentru Marea Britanie şi curse de cai din Irlanda, dar, de asemenea, au o valoare imbatabilă de oferte Cashback atunci când vine vorba de alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, cricket, rugby unirea, liga de rugby şi golf. Ei conduc, în general, de-a lungul liniilor de bani înapoi la clienţii în cazul în care un jucător selectat partituri ultimul gol al jocului.

Client nou Oferta

Pentru a primi pariul gratuit de până la £ 50, tot ce trebuie să faceţi este să deschideţi un cont online, plasaţi pariul dumneavoastră de 5 lire sau mai mult şi ei vă va oferi un pariu gratuit de aceeasi valoare, până la un maxim de £ 50 .

Cerinţa de pariere

Şansele cumulative ale selecţii la primul pariu trebuie să fie Egal (2.0) sau mai mare. În cazul în care cotele de selecţii la primul pariu sunt mai puţin decât egal (2,0), nu vor fi eligibile pentru un pariu gratuit.

Fundal

Betfred, cunoscut anterior ca Dones, a fost înfiinţată în 1967 de către Petru şi Fred Done. Este acesta din urmă, care acum conduce şi joacă un rol activ în promovarea companiei, în măsura în care puteţi găsi portretul lui pe pagina site-ul! Cu toate acestea, aceasta este o casa de pariuri de a fi luat în serios, mai ales atunci când consideră că sunt cel mai mare casa de pariuri independentă, cu o cifra de afaceri combinată de 1.5billion de lire sterline.

Cum este cazul cu o serie de firme, Betfred a inceput ca o serie de magazine de pariuri în partea de nord-vest, treptat, de ramificare din punct de vedere geografic înainte de introducerea de telefon de pariuri în 2002 şi lansarea funcţionării lor online în 2004. Fred Done îi place să se considere “Bonus Regele” şi cererea companiei au inventat Lucky 15 pariu şi au fost primii de a oferi curse zilnice începutul preţurilor în Marea Britanie.

Cote şi pieţe

După cum sa menţionat mai sus, aceasta este regele auto-proclamat Bonus vorbim despre! Prin urmare, dacă vă place ideea de valoare adăugată, este bine în valoare semnarea în sus. Veţi găsi în mod regulat firma ofera locuri suplimentare pe cursele de cai mari, precum şi îmbunătăţit în fiecare modul, ceea ce pe evenimente sportive, cu domenii mari, cum ar fi teren de golf şi, uneori, de fotbal.

Sansele sunt destul de bine peste bord prea. Veţi găsi în mod regulat într-un mod Betfred Gutsy, lipit capul de mai sus parapetul pentru unele dintre meciurile mari, în special în cazul în care iubitul lor Manchester United sunt interesate! Sunt deosebit de bun pentru Marea Britanie curse şi fotbal, pariuri la marjele de strânse, precum şi adăugarea în mod regulat bonusuri pentru acumulatoare de succes.

Le-am luat o gamă destul de ordonată a pieţelor pe cele mai multe sporturi, daca nu spectaculos. Asteptati-va pentru a găsi în jurul valorii de 20 de pieţe de fotbal de pre-meci de pe jocuri mari şi o mână dacă în-Play oportunităţi. Check out lor saptelea cupon bonus cer în cazul în care veţi obţine cote sporite de oferindu-vă plasaţi un minim de înalte.

Website

Site-ul Betfred a îmbunătăţit foarte mult în ceea ce priveşte aspectul şi se simt, să nu mai vorbim de navigaţie în jurul site-ul şi plasarea unui pariu. Ei au un grafic de rotaţie pe pagina de publicitate la evenimentele sportive şi promoţiile de zi cu zi, în timp ce două meciuri de fotbal mari sunt de obicei prezentate sub şi apoi există o listă de meciuri, care sunt cuprinse în-Play. Într-adevăr, pagina este presărată cu informaţii, deşi link-uri rapide în meniul din stânga sunt o idee bună.

Plasarea unui pariu este o afacere frumos simplă. Când faceţi clic pe un cal, echipa sau jucator, care se adaugă automat la o alunecare pariu pe partea dreapta, cu diferite opţiuni de pariere, care sunt disponibile cu această selecţie. Pe măsură ce adăugaţi mai multe selecţii, veţi vedea mai multe opţiuni de pariuri şi există, de asemenea, o coloană care arată potenţialul de întoarcere cu orice pariu.

Un alt lucru pe care Betfred face foarte bine în Joaca-pariuri. Ei au folosit tehnologia Betstream sofisticate pentru a crea o consolă In-Joacă pe site-ul lor, cu cote actualizarea în timp real, iar preţurile sunt, de asemenea, competitive.

Customer Service

Betfred client oferta de servicii între 0700 şi 2300 Timp de Marea Britanie şi acest lucru este un serviciu foarte eficient şi prietenos, care au tendinţa de a face cu promptitudine la orice întrebări care pot apărea. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că au stabilit separat de e-cutii poştale pentru a face rapid cu interogări. Deci, în funcţie de faptul dacă aveţi un tehnic / cont / pariuri / problema pariu gratuit, puteţi contacta la adresa în cauză. Aştepta un răspuns în termen de o mână de ore.

Înscrieţi-vă oferta

Ia £ 50 gratuit de la Betfred

Promoţii

Betfred Promotii Cashback
Betfred este una dintre cele mai bune case de pariuri atunci când vine vorba de oferirea Cashback la meciurile de fotbal. Promotii de obicei, se execută de-a lungul liniilor de dacă jucătorul A scoruri ultimul gol al jocului, atunci va vom rambursa toate pierde / Prenume marcator şi Scorul de pariuri incorect.

Betfred Cote duble şi înalte de pe Primul jucător care înscrie
Aceasta casa de pariuri în mod regulat preia din meciuri live si se ofera sa dubleze cotele pe primul marcator în cazul în care înscrie din nou în joc şi înalte cote în cazul în care există e un hat-trick marcat de acest player.

Înscrieţi-vă oferta

Ia £ 50 gratuit de la Betfred
Promoţii

Betfred Promotii Cashback
Betfred este una dintre cele mai bune case de pariuri atunci când vine vorba de oferirea Cashback la meciurile de fotbal. Promotii de obicei, se execută de-a lungul liniilor de “dacă jucătorul A scoruri ultimul gol al jocului, atunci va vom rambursa toate pierde / Prenume marcator şi Scorul de pariuri incorect”.

Betfred Cote duble şi înalte de pe Primul jucător care înscrie
Aceasta casa de pariuri în mod regulat preia din meciuri live si se ofera sa dubleze cotele pe primul marcator în cazul în care înscrie din nou în joc şi înalte cote în cazul în care există e un hat-trick marcat de acest player.

Comments are closed.