Unibet este licentiata si se bazeaza în Marea Britanie si Malta. Este o casa de pariuri foarte sigura si fiabila, care este, desigur, un factor foarte important atunci când vine vorba de alegerea dvs. in domeniul pariuriurilor. Daca va place sa pariati pe pietele scandinave, cum ar fi in timpul verii, Unibet are o gama extraordinara de oferte si ar trebui sa fie una dintre alegerile dumneavoastra de top.

Unibet ofera pariuri sportive, Poker, Cazinou, Bingo si Skill Games. Site-ul este disponibil în 25 de limbi straine, inclusiv romana, aveti posibilitatea sa alegeti între 10 valute diferite.

Oferta Bonus
Pariuri Sportive – 100% pana la 100 RON

• Trebuie sa rulezi 600% din suma bonusului, exclusiv pe pariuri sportive si Softgames, pentru a putea sa retrageti castigul.
• Depozitul minim – 10 EURO

Puteti paria pe handicapuri, scor corect, primul marcator, rezultat pauza/final, peste nr. goluri/sub nr. goluri. Unibet ofera pariuri live în multe sporturi, baschet, volei, tenis, hochei, Bandy, snooker si, bineînteles, fotbal.

Unibet nu ofera cele mai atractive cote de pe piata, veti gasi de multe ori cotele clasate în mijlocul unui tabel comparativ de cote dar, Unibet ofera cele mai bune cote pe anumite jocuri sau rezultate, de aceea trebuie sa verificati site-ul în mod regulat.

Designul site-ului este curat si simplu si este usor de navigat. Unibet este unul dintre cele mai bune site-uri pentru asistarea clientilor lor. Unibet este o casa de pariuri care este 100% sigura si de încredere, se apropie cu grija de locul 1 in topul caselor de pariuri.

Înregistraţi-vă. Aici vă vom cere detaliile personale. Completaţi toate câmpurile corect şi daţi click pe “Înregistrare”. Sunteţi acum membru al Unibet! Depozitul. Alegeţi o metodă de depozitare, furnizaţi-ne detaliile dumneavoastră şi faceţi primul depozit în contul dumneavoastră Unibet. Dacă preferaţi, puteţi furniza detaliile la o dată ulterioară – veţi putea juca imediat cu bani virtuali, dar va trebui să reveniţi şi să faceţi un depozit pentru a juca pe bani reali.

Jucaţi. Dacă aţi făcut un depozit, sunteţi gata să jucaţi pentru a câştiga bani reali la Unibet. Distraţi-vă şi să aveţi succes!

Ţineţi minte câteva lucruri când vă înregistraţi. Veţi putea înregistra doar un singur cont la Unibet.

Corectitudinea detaliilor contează – din motive de securitate, vom verifica detalii precum numele dumneavoastră sau adresa într-o bază de date. Dacă aţi scris greşit, procesul de înregistrare poate fi întârziat.

Dacă aveţi probleme în timpul procesului de înregistrare la care nu puteţi găsi răspunul aici sau în secţiunea de întrebări frecvente, vă rugăm nu ezitaţi să contactaţi serviciul pentru clienţi.

Comments are closed.