TitanBet Rezumat

TitanBet sunt determinate pentru a face un splash în industria de pariuri sportive şi de site-ul lor sa dezvoltat frumos de la lansarea în 2009. Site-ul are un aer curat frumos despre el, în cazul în care vă puteţi localiza şi plasaţi pariurile pe selecţiile foarte repede. Există o mulţime de a dori cu privire la cotele oferite şi ele trebuie să fie unul dintre liderii de piaţă atunci când vine vorba de a accepta pariuri multiple pe favorite mari din Premier League, Liga Campionilor şi datorită La Liga la preţuri competitive ale acestora.
Pariuri Online de hochei cu TitanBet
Aceasta casa de pariuri are, de asemenea, una dintre cele mai generoase bonusuri clientilor noi disponibile, în cazul în care 25 de lire este disponibil ca parte a unui pariu de 100% potrivit. Aceasta este o modalitate foarte bună de a lovi cu piciorul începe contul dvs. cu Titanbet, care au o mulţime întâmplă cu privire la pariuri-Play, cu fotbal si tenis fiind cele două sporturi principale aici. Există, de asemenea, secţiuni ale site-ului dedicat pentru sport statistici şi scoruri live, care sunt alimentate de radar Bet.

Client nou Oferta

Atunci când vă înscrieţi şi să facă primul depozit cu Titanbet, ei vă va recompensa cu un pariu potrivit de 100% până la $ / € / £ 25.

Cerinţa de pariere

Orice pariu plasat la cote de 2,0 sau mai mult va conta ca un pariu de calificare. Acesta poate fi plasat pe orice sport, liga sau eveniment la Bet Titan, ci trebuie să fie soluţionată în termen de şapte zile de la primul depozit.

Fundal

Am văzut Titanpoker.com realiza lucruri mari on-line, dar aceasta va pariuri nouă au acelaşi impact în industria jocurilor de noroc?

Noi nu trebuie să ia nici un proiect Playtech-amplificat uşor şi Titanbet a făcut un impact imediat cu 100 milioane de lire lor de promovare în timpul Cupei Mondiale 2010, care a văzut un client obţine 1 milion lire sterline. Este clar din start că există un grad suficient de încredere în marca Titan să crească de pariuri, cu compania având în camera de lider pe reteaua iPoker.

Titanbet pretind să ofere până la 7.500 de pariuri de zi cu zi pentru clienţii lor, în timp ce ele apar, de asemenea angajamentul de a de stabilire pariurile la mize mai mari. Pentru cei care au deja un cont la Titan Poker, aveţi posibilitatea să utilizaţi lor de un sofisticat sistem de portofel pentru a plasa pariuri pe de pariuri. Ca ele sunt susţinute de către Playtech, o mare London Stock Exchange companie de jocuri enumerate, este clar că scopul lor este de a concura cu multe din cele mai mari case de pariuri din Marea Britanie, în lunile şi anii ce vor urma.

Cote şi pieţe

Titanbet acoperă aproape douăzeci de sport, apoi cu cele mai notabile fiind omisiune curse de cai. Ca şi în multe case de pariuri, este sportul de fotbal, care are acoperire mai în profunzime, mai ales atunci când vine vorba de In-Joaca de pariuri. Există în jur de treizeci liga internă şi concursuri cupa, care în prezent sunt îngrijiţi, cu aproximativ o duzină de pre-potrivesc pieţele de pariere pentru Premier League jocuri. După cum s-ar putea aştepta, aceasta include toate cele vechi favorite, cum ar fi Peste / Sub goluri, scor corect, Şansă dublă şi cu jumătate de normă / Full-Time.

Şansele de pe spectacol sunt destul de competitive, cu Titanbet pariuri la marjele strânse din toate sporturile. În cazul în care sunteţi pregătit să pretul la orice eveniment sportiv, apoi dau cu siguranţă clientului la fiecare sansa de a obtine un avantaj. Este, de asemenea, de remarcat că Titanbet nu se tem să ia pe cote-la favorite de fotbal, cu un cupon recent FA Cup ilustrează dorinţa lor de a fi cel mai bun pret cu privire la o întreagă serie de echipe din Premier League. Într-o industrie competitivă, ei sunt conştienţi de stabilire a preţurilor şi arată.

Website

Pentru a cunoştinţelor noastre, Titanbet sunt singura casa de pariuri care vă permit să alegeţi dintr-o serie de teme de fundal, deşi există, de asemenea, o mulţime de substanţe pentru site-ul web. Ei opta pentru tradiţională stânga meniul de sport, cu unele funcţionalităţi de căutare elegant disponibil pentru clienţii care doresc să găsească un pariu special. Centrul de start dispune de o selecţie de rotaţie grafice care promovează cele mai recente evenimente sportive, fiind acoperite, deşi acestea ar putea fi mult mai clar atunci când vine vorba de detalierea competiţiile relevante.

După cum s-ar putea aştepta de la Playtech, In-Joacă pariuri facilitate este destul de ultimă oră, cu Titanbet prezentarea cote vii şi statistici meci într-un mod dinamic. Plasarea unui pariu este, de asemenea, un proces lin sigur, cu pariul aluneca permanent, în scopul de a clientului şi de a fi populate automat atunci când se face o selecţie. Nu există probleme cu viteza a site-ului, cu paginile de încărcare rapid. Atunci când faceţi clic pe un sport, în meniul din partea stângă, ia Titanbet abordare neobisnuita de listare a diferitelor opţiuni în ordine alfabetică.

Customer Service

Titanbet au o secţiune dedicată “sprijini” în cazul în care explică modul în care ajutorul este la îndemână atunci când vine vorba de pariuri şi tehnic interogări. Menţionarea de a avea etapa personalului disponibil non-stop sugerează că acestea sunt de 24/7 în acest departament. Nu este un ajutor “Noţiuni de bază” şi “Întrebări frecvente”, secţiunea în cazul în care veţi găsi de multe ori un răspuns la întrebarea dvs., fără să intre în contact în continuare.

TitanBet împărtăşeşte acelaşi sprijin excelent client care TitanCasino TitanPoker şi social.

Comments are closed.