Deschideti-va cont astazi si solicitati Bonusul Initial de 100% – Inscrieti-va acum! Pentru a va califica pentru acest bonus, va rugam sa urmati instructiunile de mai jos:

Deschideti un cont, efectuati un depozit de cel putin 20 RON si aveti dreptul la un bonus de 100% din depozitul dumneavoastra pana la maxim 200 RON.

Dupa ce va deschideti contul, va vom transmite prin email un cod de oferta din 10 caractere, cu terminatia NCDBP. Pentru a solicita bonusul trebuie doar sa efectuati un depozit eligibil, sa accesati sectiunea Membri din meniul Servicii, sa selectati Oferte si apoi Introduceti Cod Oferta.

Daca nu primiti codul de oferta cu terminatia NCDBP sau daca doriti sa va actualizati adresa de e-mail, va rugam sa vizitati sectiunea Membri.

Pentru a paria din bonus, trebuie sa pariati mai intai o data cu suma depozitului dumneavoastra pe sporturile si tipurile de pariuri dorite. Va trebui sa rulati depozitul si bonusul de trei ori inainte de a efectua o retragere.

Oferta noastra fantastica pentru pariuri cumulative pe fotbal european include cele mai importante ligi locale din Europa, precum si faza grupelor si etapele knock-out din Liga Campionilor.Asadar, puteti castiga acum un bonus de 100% din castigurile dumneavoastra, daca plasati pariuri cumulative pe meciuri din Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 sau Liga Campionilor.Plasati un pariu cumulativ inaintea evenimentului, cu cel putin 3 selectii, combinand echipe din oricare dintre competitiile de mai sus si, daca sunteti castigator, vom adauga la castigurile dumneavoastra mai multe bonusuri.

Cu oferta noastra fantastica ‘0-0: Pariurile se ramburseaza’, un meci in care nu se inscrie nu vi se va mai parea plictisitor.Plasati un pariu Scor corect, Pauza/ Final sau Scorecast inainte de inceperea partidei pe ORICARE meci si daca partida se termina cu scorul 0-0 va vom rambursa toate pariurile necastigatoare din aceste tipuri de pariuri!La Tipsbet, un egal fara goluri nu este niciodata cel mai slab rezultat.

Meciuri anterioare pentru care s-a aplicat oferta ‘0-0: Pariurile se ramburseaza’:

Tipsbet ofera o gama larga de sporturi, care ar trebui sa satisfaca toti clientii. Meciurile de fotbal sunt cele de care multi oameni sunt interesati si Tipsbet cuprinde toate ligile majore. Tipsbet se concentreaza asupra tuturor ligilor de fotbal europene. Puteti gasi o multime de optiuni diferite de pariere, cum ar fi: pariuri scor corect, primul marcator, rezultat pauza, timpul primului gol, cartonase galbene, cartonase rosii. Tipsbet are o linie de handicap asiatic, care este mult mai buna decât cele mai multe case de pariuri europene si, daca acest lucru este ceea ce va intereseaza, acest site va deveni unul din favoritele tale.

Tipsbet ofera unul dintre cele mai bune cote la pariuri sportive. Aveti posibilitatea sa alegeti între formatul fractional, zecimal sau cote americane.

Serviciul de relatii cu clientii este deschis pentru e-mail 24 / 7. Linia telefonica este gratuita din Marea Britanie si au un serviciu de apel înapoi, ceea ce inseamna ca suna înapoi în termen de 24 de ore la un moment dat, atunci când sunt disponibili.

Ei au, de asemenea live chat, care este foarte util si întotdeauna beneficiati de o solutie rapida a problemei. În prezent, Tipsbet este foarte generoasa cu oferte de bonus. Oferte de bonusuri, desigur, variaza de la anumite intervale de timp. Ofera clientilor bonusuri existente, oferte si premii în mod regulat, ceea ce nu este ceva de care puteti profita la multe case de pariuri.

Comments are closed.