PartyBets este o companie mult mai recent de pariuri online. Acestea au fost în funcţiune din 1997 şi sunt pe Bursa din Londra. Ei au cinci domenii principale; poker, casino, pariuri, bingo şi table.

PartyBets.com (www.PartyBets.com) este cel mai nou membru al familiei PartyGaming şi casa de pariuri cea mai rapidă creştere de pe internet. Ele oferă o varietate mai largă de oportunităţi de pariere din o selecţie internaţională de sporturi.Accentul de la PartyGaming este pe distracţie, uşurinţa în utilizare, fiabilitate şi securitate.

PartyBets serviciu de pariuri sportive este furnizat de către filială societate PGB Limited, care este de asemenea licenţiată şi reglementată de Guvernul din Gibraltar.

Când vine vorba de pariuri Gamebookers dispune de un focus clar şi faptul că este fotbalul pe o scară globală, deci, dacă fotbalul este sportul pentru tine, atunci Gamebookers este, de asemenea, site-ul pentru tine. Ele oferă cote şi jocuri într-un mod foarte simplist, deci este simplu de utilizat şi se utilizează pentru.

Au una dintre cele mai bune site-uri, în termeni de distracţie şi de divertisment. Pariurile pot fi, de asemenea, plasate pe jocuri de jucator ca jocurile de cărţi. Puteţi câştiga atât de multe feluri diferite.

Ele oferă pariuri în mai multe sporturi – fotbal, tenis, golf, handbal, volei, fotbal american, baschet, baseball, Darts, curse de cai, rugby, cricket,, pool, box, sporturi cu motor şi multe altele.

PartyBets recunosc destul de o gamă largă de opţiuni de depunere şi de retragere. Site-ul lor conţine o listă cu toate metodele pe care le acceptă pentru plată.

Nu numai ca este distractiv site-ul Gamebookers şi uşor de utilizat, dar le oferă mare de securitate şi fiabilitate. Ei au unele dintre cele mai bune software-ului de securitate disponibile pentru companii de pariuri. Deci, dacă sunteţi după un mediu distractiv sigur de a paria în, de ce sa nu alegeti Partybets.

Partybets ofera noilor jucatori un pariu gratuit 20 euro, atunci când semnează pentru prima dată pentru un cont şi să facă un depozit. Acest bonus gratuit de la Gamebookers este valabilă doar atunci când jucătorul intră PartyBets codul de bonus. atunci când semnează pentru un cont nou. Când sunt în procesul de creare a unui cont nou, veţi vedea un câmp care vă întreabă dacă aveţi un cod de bonus Gamebookers.

PartyBets recompensează, de asemenea, jucători cu bonusuri aleatoare din timp în timp. Aceste bonusuri vor intra, de obicei, într-un e-mail sau va fi afişat atunci când vă conectaţi în contul Gamebookers. Un exemplu de Gamebookers bonus pot da este un bonus de reîncărcare, care este un procent bonus la depunere de bani reali următoare. Un alt tip de bonus care le-au dat în trecut, este un bonus gratuit de bani, în cazul în care veţi obţine nişte bani gratis în contul dvs. de a utiliza.

Alte Informatii Informatii:

PartyBets.com oferă una dintre cele mai bune opţiuni de asistenţă pentru o pariuri online. Ei lista de trei de sprijin e-mail pe care le poate e-mail pentru ajutor. Puteţi folosi, de asemenea, de suport de telefon, dacă sunteţi vorbitor de limba engleza. Numerele de telefon sunt disponibile pentru toate ţările. Sprijin PartyBets este de 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână.

Partybets oferă opţiuni avantajos casier în cadrul lor sportive. Jucătorii pot vizita casier şi alege să depună bani de la lista lor de opţiuni de depunere. Aceste opţiuni includ depozite Moneybookers, Visa, MasterCard, Fondul de transfer electronic (EFT), transfer bancar, Click and Buy şi mai mult. PartyBets oferă, de asemenea, una dintre, dacă nu de ori mai rapide de retragere de procesare. Jucătorii pot încasa de la Gamebookers de la o varietate de metode, inclusiv transferul de electroni, Visa, Moneybookers, cecuri, Firuri Bank şi mai mult.

Înscrieţi-vă acum pentru PartyBets.com şi de a primi pariu de € 20!

Comments are closed.