Paddy Power este una dintre casele de pariuri noastre preferate şi este o bucurie reala de a avea un cont cu această firmă. Ei înscrie foarte pe bord, fie că este vorba cotele lor competitive, gama vasta de pieţe pe o serie întreagă de sport sau de excelenta lor premiat de servicii pentru clienţi, care este disponibil pe o baza 24/7. Ei au, de asemenea, o generoasa oferta de £ 250 pariu gratuit, disponibil pentru clienţii noi care este uşor de a se califica pentru.


Paddy Power străduim în mod constant pentru a oferi o valoare mai mare decât concurenţii lor, astfel încât le veţi vedea de plată în fiecare mod de-a şase locuri pentru evenimente, cum ar fi Grand National, majors de golf si multe alte evenimente sportive pe tot parcursul anului calendaristic. Ei au, de asemenea, oferte speciale Cashback care implică clienţii obtinerea mizele sunt returnate dacă un jucător special, scoruri ultimele într-un meci de fotbal. Pe scurt, ele sunt o casa de pariuri excelent şi este greu de a găsi un defect.

Puteţi obţine o uimitoare £ 250 gratuit, atunci când se alăture Paddy Power astăzi. Aceasta oferta nu este promovat pe site-ul Paddy Power.

Click aici pentru a merge la Paddy Power şi să obţină £ 250 gratuit

Client nou Oferta

Orice noi clienţi care vizitează Paddy Power din Fullbet se vor califica pentru pana la £ 250 la pariuri gratuite.

Cerinţa de pariere

Deschideţi un cont nou, plasaţi un pariu de până la un maxim de £ 50 şi Paddy Power va potrivi cu un pariu gratuit de aceeasi valoare.
Postaţi o suplimentare de 5 pariuri şi să obţină un alt pariu gratuit pentru a miza medie, până la un maxim de £ 50.
Dupa inca 5 pariuri, veţi primi un alt pariu gratuit la un maxim de £ 50, aceasta continuă până când au primit un total de 5 pariuri gratuite la un maxim de £ 50 de fiecare dată.

Fundal

Paddy Power au fost stabilite încă din 1988 şi sunt în prezent cea mai mare casa de pariuri din Irlanda, să nu mai vorbim unul dintre cei mai mari jucatori din Marea Britanie. Ele câştigă rapid o reputatie pentru adăugarea de distracţie reală de a plasa un pariu, nu mai vorbim de valoarea lor de notorietate cu plata anticipată de departajare pentru a clienţilor, precum şi Cashback speciale pe care le-aţi văzut reclama la televizor.

Deşi foarte respectat ca o casa de pariuri, care au ceva de un aviz controversat în cadrul industriei de pariuri din cauza unui număr de campanii de marketing aproape-de-os-şi tendinţa lor de a plăti pe rezultatele înainte de un eveniment chiar a fost stabilit. Cu toate acestea, acest lucru le-a văzut crească în popularitate şi este reconfortant sa vezi o casa de pariuri ies din mulţime.

Cote şi pieţe

Cote Paddy Power sunt, în general, foarte bune, mai ales atunci când vine vorba de fotbal de pariuri. Tipii astia sunt frica de a lua o poziţie într-o mare de fotbal sau un meci de rugby, mai ales unul cu privire la Anglia sau Irlanda (în cazul în care majoritatea clienţilor lor sunt bazate). Lor de bani înapoi de oferte ar trebui să fie, de asemenea, aplaudat, mai ales ca acestea oferă întotdeauna rezultate realiste (cum ar fi Cashback dacă Rooney scorurile ultimul gol pentru Anglia).

Ei ajung, de asemenea, la care efectuează plata anticipată pe pieţele lor, puse anterior, cu firma irlandeză aproape întotdeauna de a decide să se stabilească Premier League, La Liga sau de piaţă Scottish Premier League câştigător înainte de rezultatul matematic este asigurată. Ele sunt, de asemenea, remarcabil atunci când vine vorba de a oferi o mai bună în fiecare mod de-valoare decât concurenţii lor, plata cu regularitate de un loc suplimentar atunci când vine vorba de cursele de cai, mari sau evenimente de golf. Pentru întâlniri de curse mari, cum ar fi Cheltenham Festival, ei vor pune în mod regulat gâtul lor pe linii şi oferă să plătească pierde miza în cazul în care câştigă favorite.

Website

Site-ul Paddy Power este rapid, curat şi uşor de utilizat. Ei au una dintre cele mai simple procedee de înscriere în industrie şi găsirea pariul este un proces destul de simplu. Firma irlandeză oferi editorial plin de umor pentru a însoţi multe din pagina lor de-toate caracteristicile pieţelor, în timp ce tema continua cu e-mailurile lor client de divertisment. Cu toate acestea, exista o oarecare atenţie serios la detalii atunci când vine vorba de structura a site-ului, care se vede de sport enumerate în ordine AZ, în meniul din partea stângă, cu unele sporturi prevăzute în Link-uri rapide de mai sus acest lucru.

Pariuri live are o secţiune proprie, care poate fi accesat din meniul din stânga sau meciurile live care sunt anunţate în mijlocul de pagina de start. Este o oferta destul de decent, care scoate în evidenţă cote în roşu atunci când acestea sunt scurtarea şi de cote în albastru atunci când un jucător este echipa sau pe derivă. Există, de asemenea, un panou de util pe partea dreaptă, care rezumă evenimentele care sunt acum în direct şi cele care au loc în curând. În plus, nu este live streaming din mai multe sporturi disponibile şi un concurs roman Last Man Standing pe Premier League.

Customer Service

Customer Service la Paddy Power este excelent şi devine mărci complete. Ele sunt total transparente, prin ilustrarea lor de sprijin ori de răspuns pe site-ul şi au un timp de răspuns 15 secunde pentru telefon, un timp de răspuns 21 secunde pentru live chat şi 36 de minute este timpul mediu pe care firma irlandeză să ia pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră. Interogările sunt întotdeauna prelucrate eficient, precum şi personalul de acolo sunt bine-manierat si politicos.

Serviciul de e-mail client

support@paddypower.com

Customer Service Număr de telefon

08000 565 275

Du-te la
Paddy Power
Paddy Power oferă cititorilor Fullbet un pariu gratuit exclusiv de £ 250
Înscrieţi-vă oferta

Ca un cititor  fullbet, £ 250 de pariuri gratuite atunci când vă înscrieţi la Paddy Power folosind link-uri de pe acest site.

Promoţii

Super Plăţi anticipate
Paddy Power au dezvoltat o reputatie pentru soluţionarea pe o piaţă înainte de rezultatul este cunoscut. Uneori, firma irlandeză va plati chiar si pe o echipa castiga un meci inainte de joc a fost jucat!

Jucator de bani înapoi de specialităţi
Poate ati vazut Paddy Power publicitate pe acest televizor. Pentru meciurile de fotbal selectate, vor oferi o promovare Cashback, care, de obicei, merge de-a lungul liniilor de “Dacă Jucătorul A înscrie ultimul gol al jocului, atunci va vom rambursa toate marcator pierde primul rând, Scorul Corect şi Scorecast.

Acumulator de bani înapoi speciale
Disponibil atunci cand este sezonul de fotbal are loc, Paddy Power va rambursa toate pierd 4 falduri şi în sus, dacă pariul este câştigat la jumătate de timp, dar nu la timp plin.

Last Man Standing
Un strălucit Premier League Predictii concurenţei în cazul în care alegeţi o echipă să câştige în fiecare săptămână – nu este un premiu de 10.000 de lire pentru fiecare turneu.

Trăi Detalii Streaming

Paddy Power este unul dintre partenerii noştri de live streaming, cu o linie impresionanta de la evenimente live streaming. Cu peste 3.000 de fluxuri de vii în fiecare an, membrii au o gamă largă de fluxuri de a alege de la. Mai jos sunt doar câteva dintre sport din oferta:

Fotbal
Tenis
Baschet
Snooker
Curse de cai

Pariuri live

Pentru a viziona si paria pe evenimente sportive live online gratuit de streaming pur şi simplu:

Du-te la Paddy Power
Înregistraţi-vă şi selectaţi Watch Live
Peste 3.000 de evenimente sportive live online

Uita-te la un pariu şi, de asemenea, vă permite să urmăriţi evenimentele selectate de cai de curse pe care le-aţi plasat un pariu pe. Serviciul este furnizat împreună cu canale dedicate pe curse de cai la cele Curse si Marea Britanie Racing.

În scopul de a urmari cursa dvs Marea Britanie sau Irlanda:

PC-ul dvs. trebuie să respecte un set minim de cerinţe de sistem, în scopul de a vedea transmisia video.
Aveţi nevoie de un cont şi trebuie să fie autentificat
Ai nevoie de a plasa un pariu unic de 1 £ / € 1 sau mai mare victorie sau de pe fiecare piaţă în mod cursa pe care doriţi să vizualizaţi.
Trebuie să fie situat în Irlanda sau Marea Britanie.
Trebuie să plasaţi pariul dumneavoastră de calificare, după 09:30 în ziua cursei.

Odată ce aţi făcut acest lucru, pur şi simplu faceţi clic pe “Watch Live” butonul spre dreapta de sus de informaţii cursa – este una care arata ca un televizor. De difuzare va începe de 30 de secunde înainte de cursă este programată să înceapă şi va dura aproximativ zece minute.

Comments are closed.