Offsidfebet ofera unul din cele mai bune servicii de pariere posibile pentru toti clientii.  Offsidebet.com a fost live pe internet în 2008. Scopul nostru este clar – ne propunem pentru a oferi cele mai bune servicii de pariuri pentru clienţii noştri. Veţi găsi preţurile noastre ceva mai bine decât majoritatea companiilor de internet, veţi găsi servicii mai bune clienţilor noştri şi vom urmări să vă plătească mai repede decât oricine altcineva.

Am fost de operare de peste doi ani acum, şi se face rapid in-drumurile împotriva concurenţilor noştri. Scopul nostru este de a menţine îmbunătăţirea şi vă oferă cele mai bune servicii posibile.

Termeni de bonus:

Offsidebet vă oferă un pariu gratuit de 100 RON, la prima depunere pariuri sportive, precum şi săptămânal de pariuri bonus la reîncărcare de până la 10% şi un bonus de 50%, săptămânal pe un pariu multiplu pierde.
oferta de pariuri

Pariuri sportive online Offsidebet ofera clientilor sai o selectie foarte mare de oferte de pariuri. Toate sportive importante şi ligii sunt acoperite.Varietate de pariuri, în special pentru piaţa europeană este cel mai impresionant. Nu vei avea nici probleme in a gasi drumul in jurul site-ul de navigare ca functioneaza ca un vis. Offsidebet general are o foarte competitivă ofertă de sport, cu cote de top pe pieţele europene, precum şi o ofertă foarte puternic pariuri live. Acest lucru, combinat cu unele dintre cele mai bune bonusuri de pe piata, face Offside o alegere excelenta
cote.

Pariuri Sportive Offsidebet este alimentat de propria lor program de software-ul proprietar şi oferă unul dintre aspectele mai prietenoasă în comunitatea online de pariuri sportive. Site-ul păstrează, de asemenea, o până la data de, în instalaţia de pariere joc în funcţiune. Nu este nici un software-ul pentru a descărca de fapt, şi o dată înregistrat, folosind acest site este la fel de uşor ca au venit.Aspectul şi meniul de a face simplu de pariuri şi toate măsurile de securitate au fost luate în scopul de a asigura o experienţă cu adevărat în condiţii de siguranţă.

Evenimente si Cote

Ofsaid pariuri sportive oferă 3 opţiuni în afişarea cotele lor. Fracţie (de exemplu, Aston Villa şi Liverpool pentru a trage este de 11/5) Zecimale (Aston Villa şi Liverpool pentru a trage este de 3,2) şi american (Aston Villa şi Liverpool pentru a trage este 220)

Sport: Fotbal (NCAA, NFL, CFL), tenis, baschet (NBA, NCAA, International), Volei, baseball, handbal, hochei pe gheaţă (Germania, Slovacia, Elveţia, NHL), Formula 1, Liga de Rugby, Box, Cricket, Ciclism, Darts, Golf, MMA, UFC, Motor Sport, Uniunea de Rugby, Snooker.

Altele: Politica, Divertisment, Evenimente Premii.

Bonusuri si Promotii

Nu par să fie nici bonusuri oferite la Offside sportive. Cu toate acestea, site-ul nu executa o serie de concursuri şi promoţii în curs de desfăşurare, inclusiv piscine, şi vrea să concureze împotriva wagerers colegi.

Plăţi

Visa, Master Card, Diners Club, Money Bookers, Ukash, Money Web.

sprijini

Ofsaid pariuri sportive oferă suport 24/7 printr-o opţiune de chat live, precum şi de e-mail şi numărul de telefon gratuit taxă mai multe contacte şi de fax.

Şansele de pe Offsidebet sunt bine şi au tendinţa de a fi plasat chiar deasupra marca de pe piata media.

Comments are closed.