Bwin este o casa de pariuri sigura si fiabila, ceea ce este foarte important in aceste zile. Marketing si sponsorizare, sponsori principal pentru echipe ca Real Madrid si AC Milan, ceea ce înseamna ca este extrem de bine cunoscuta. Site-ul este disponibil în 22 de limbi si puteti alege între o multime de monede diferite.Bwin pariuri sportive ofera cele mai recente inovatii în pariuri sportive.

Bwin este dezvoltata în Europa, cea mai mare gazda de pariuri sportive. Oferind peste 30.000 de pariuri sportive pe zi, in multe tari si în 22 de limbi diferite. Bwin ofera pariuri sportive, poker, jocuri de cazinou, jocuri online, precum si transmisiuni audio si video la evenimente sportive de top, cum ar fi Soccer League, Liga Campionilor, Englands Premier League, Primera Division spaniola si multe altele.

Oferta Bonus:Puteti primi 100% bonus la prima dvs. depunere de pâna la 100 RON!
Bonusul de 100% va fi acordat numai persoanelor care nu au un cont la bwin si se înregistreaza pentru prima data. Aceasta promotie nu este valabila pentru locuitorii din Rusia, Armenia, Azerbadjan, Letonia, Lituania, Ucraina, Belarus, Estonia si Portugalia.Bonus de 100% va fi aplicata doar pentru primul depozit pe contul dvs. de pariuri, care este tranzactionat în termen de 10 zile de la înregistrare.

Aceasta prima depunere trebuie sa fie de cel putin EUR 10. În cazul în care primul depozit dupa ce înregistrarea dumneavoastra este sub suma minima de 10 EUR, atunci nu va fi permis sa participe la promovare.Suma depusa trebuie sa fie complet plasata cel putin o data, iar bonusul de cel putin 5 ori pe unul sau mai multe pariuri sportive la bwin înainte ca o plata sa fie permisa (în termen de doua luni dupa ce ati primit bonusul), în cazul în care acest lucru nu este respectat bonusul îsi va pierde valabilitatea. Va rugam sa retineti ca nu este permis sa transferati bonusuri la alte platforme bwin (Casino, Poker, Games).

Daca sunteti în cautarea de a paria pe o gama larga de sporturi, chiar si pe cele mai mici echipe, Bwin este cu siguranta alegerea perfecta pentru tine. Site-ul Bwin este unul dintre cele mai bune disponibile online.

Bwin ofera cote foarte atractive, astfel ar trebui sa fie adaugata in topul cu cele mai utilizate case de pariuri.
Este foarte usor sa deschideti un cont, site-ul are un design frumos ultra modern, este usor de folosit. Puteti efectua pariurile foarte simplu si apoi le puteti vizualiza pe Talonul de pariuri.

Bwin înseamnă sport la cel mai înalt nivel, acţiune pură şi are acel ceva… special. Noi nu vorbim doar despre suspans, noi îl creăm. Şi încă ceva: dvs. veţi trăi suspansul împreună cu noi. Profesionist sau începător, oricine ni se poate alătura chiar acum, pentru că noi le oferim şanse egale tuturor.

Suntem numărul unu la nivel mondial în domeniul jocurilor de noroc online. Doriţi să vedeţi cifre? În fiecare zi vă aşteaptă până la 30.000 de pariuri nemaipomenite. Vă oferim şansa de a paria la un număr record de 90 de discipline sportive. Şi încă un număr: întreaga ofertă e disponibilă în 22 de limbi şi vă garantăm că vor fi din ce în ce mai multe.

Intraţi în lumea senzaţională a divertismentului online: vă aşteaptă cele mai atrăgătoare pariuri online şi inegalabilele pariuri live vă vor aduce mai aproape ca niciodată de stadioane. Bucuraţi-vă de atmosfera autentică a cazinourilor noastre, care vă oferă cele mai fine jocuri de poker live şi petreceţi cele mai distractive momente cu jocurile noastre de amuzament. Cu bwin ieşiţi din monotonia de zi cu zi şi intraţi într-o lume plină de emoţii şi surprize.

Comments are closed.