Bet-at-home.com este o companie de jocuri de noroc licentiata cu birouri in Austria si Malta. Compania a fost infiintata la Wels in Austria in 1999. bet-at-home.com a cunoscut o crestere enorma, deoarece a inceput tranzactionarea in mod oficial. Peste 1.500.000 de clienti s-au inregistrat la bet-at-home.com, in timp, ducând la cifrele de afaceri anual in crestere si o gama extinsa de produse.

Oferte Bonus: Pariuri Sportive Bonus – un Bonus de 200 RON

Conditii Bonus: Valoarea de depozit – inclusiv bonusul la prima depunere – trebuie sa fie pariat de cel putin 4 ori, inainte ca bet-at-home sa poata autoriza o retragere.

bet-at-home.com

Bet-at-home ofera o gama de expansiune de evenimente disponibile pentru pariu, inclusiv fotbal, hochei, tenis, sporturi cu motor, chiar si curse de caini si cai. Cu accentul principal fiind de fotbal, Bet-at-Home ofera optiuni de pariere de pe aproape fiecare liga de fotbal european, precum şi mai multe mai multe din întreaga lume.Cote tarifare este cea mai bună medie şi la gama de optiuni de pariere pentru fiecare meci este limitat.

Site-ul bet-at-Home este pur şi simplu proiectat şi uşor de utilizat, nu prezintă zone de interes imediat.Verticală în jos lista Evenimentul este prezentat pe partea stângă a paginii şi permite clienţilor să acceseze eveniment de alegerea lor, la orice moment. Bet-at-Home ofera, de asemenea, o cameră de poker online şi cazinou, fără bonusuri aparente pentru prima cronometre.

Departamentul de Bet-at-Home de servicii de relatii cu clientii este multilingv şi este capabil de a răspunde întrebărilor în 20 de limbi diferite. Împreună cu telefonul şi a serviciilor de e-mail, Bet-at-Home oferă suport trăi chat online.

Cote de minim 1,5 sunt necesare pentru un singur pariu, precum si pentru pariuri combinate.

O multime de pariui pe zi,  tenis, hochei pe gheata, handbal, volei si baschet, care sunt, in esenta, cele care fac apel la clientii din Europa Centrala si Scandinavia. Pariorii pe Cursele de cai si de caini nu vor fi dezamagiti.

Bet-at-home un site cu adevarat interactiv de pariuri, Bet-at-Home este o briza de a naviga prin, si are un format de solid, curat si sigur. Bet-at-Home a fost deja apreciata in numeroase ocazii pentru serviciul sau de clienti. Pariurile sunt calculate imediat ce jocul se termina.

Interfata in limba romana. Bet-at-Home este o casa de pariuri de incredere si serioasa. Cu cote foarte competitive pe care le ofera, serviciul lor de incredere si complet securizat, precum si reputatia lor ca o casa de pariuri serioasa, profesionista, Bet-at-Home este cu siguranta in atentia dumneavoastra. Pariati acum.

Comments are closed.