10Bet este un plus solid nou al industriei, care a furnizat un serviciu de prima clasa de pariuri din anul 2003. Renovarea recenta a site-ului înseamnă că există interes pentru toti clientii, o interfaţă frumoasa curata, care este disponibil în 15 limbi şi există un punct de mare plus în fapt, au un unic protejate prin brevet versiune a jocului Totopot.

Cu firma oferă o gamă largă de cote pe ligile de fotbal de top din întreaga lume, şi punând un accent deosebit pe posibilităţile de pariere live disponibile, nu este de mirare că 10Bet incepe sa devina mai populara, mai ales ca exista bonusuri generoase pentru noi şi clienţii existenţi.

10bet

Client nou Oferta

Vă puteţi califica acum pentru un bonus de depozit de 50% până la € 100 atunci când vă înregistraţi la 10Bet, cu clienţii care au nevoie să introduceţi codul de bonus FD100 pentru a se asigura acestea pot beneficia de cel mai mare bonus.

Pentru fiecare euro depui atunci când vă alăturaţi 10Bet, vei primi 50% în plus, în forma unui GRATUIT pariuri bonus de bun venit de pariuri tot drumul până la un maxim 100 €.

Cerinţa de pariere

Bonusul va fi creditat după depunerea iniţială a fost trecut de peste o dată.
În cazul în care cerinţa de rulare pentru acest bonus nu a fost îndeplinită în termen de 60 de zile de la depozit eligibil, toate fondurile din balanta bonus vor fi pierdute.
În scopul de a retrage bonusul, clienţii ar trebui să se rostogolească peste bonusul de 6 ori. Miza numai cu bonusul şi câştigurile generate de bonus va fi aplicabilă faţă de cerinţele de rulare. Numai pariurile sportive vor fi aplicabile în calcularea rola peste.
In realizarea acestor rola peste cerinţele, toate pariurile trebuie să fie făcută pe pariuri sportive, oferind cote mai mari de 1.60.
În cazul în care o retragere este solicitat înainte de roll-over cerinţele sunt îndeplinite, bonusul şi toate câştigurile generate de bonusul va fi automat anulat şi retras din contul clientului.

Fundal

10Bet a fost înfiinţată în 2003 şi au crescut la importanţă începând cu anul 2008, cu marca lor de pornire pentru a deveni mai stabilit şi oferta lor de pariuri de ansamblu ce în ce mai complet. Cu cincisprezece limbi disponibile, această firmă răspunde pentru o audienţă de masă şi le oferă, de asemenea, o varietate de metode de plăcut de plată care le sta în locul bun.

10Bet au proprietari israelieni şi sunt licenţiate în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că acestea sunt reglementate de către organul de conducere mai stricte din lume.

Cote şi pieţe

Există, de obicei, între 20 şi 25 de sporturi, care sunt acoperite de 10Bet la un moment dat, deşi fotbalul este în mod clar numărul unu când vine vorba de sport la o acoperire de piaţă şi de cote competitive. Atunci când faceţi clic pe acest sport, în meniul din partea stângă, veţi vedea o gamă largă de ligile acoperite, cu secţiunea de împărţit în ligile de top ‘şi’ toate ligile. Este greu să cred că o ţară care nu sunt acoperite de aici şi vă puteţi aştepta să găsească în jur de 30 de pre-meci pieţelor pentru competitii mari, cum ar fi Liga Campionilor.

Cote 10Bet, de fapt, sta destul de bine cu concurenţii lor şi care sunt în mod clar cu scopul de a dezvolta afacerea lor, prin atragerea de clienti cu preţurile lor. În timpul unui anumit Champions League rotund, au fost oferind cel mai bun pret aproximativ de la Barcelona şi Inter Milano, astfel încât echipa de tranzacţionare este în mod clar teamă să ia poziţii cu privire la echipele mari.

Website

Este un site rapid şmecher la 10Bet, care utilizează o schemă de frumos de culoare albastru şi negru pentru efect de frumos. Există unele grafice frumos glossy de pe pagina de start pentru a promova meciurile programate de fotbal, care sunt însoţite de cote de meci, în timp ce defilare în jos un pic prezintă clientului cu posibilităţile actuale vii de pariere şi “Repere de pariuri în format cupon. Este, de asemenea, o idee bună să includă o listă de pariuri în ultimul minut, astfel încât clientul nu trebuie să meargă în jurul valorii de vânătoare pentru ei.

Principalele caracteristici de pariuri alunecare în mod regulat în dreapta sus, colţul şi actualizează automat atunci când faceţi clic pe o selecţie. Există o secţiune dedicată de a trăi de pariuri şi clienţii sunt puţin probabil să fie dezamăgit la datele furnizate de joc şi pieţele care sunt disponibile. Există opţiunea de a comuta la tipul de o “in stil asiatic”, a pariuri live, precum şi.

Customer Service

10Bet au o secţiune destul de competent de servicii pentru clienţi şi este întotdeauna frumos pentru a vedea o casa de pariuri pune accent pe acest domeniu, cum ar subestimate. Acestea oferă suport 24/7 pentru clienţii prin intermediul Live Chat, e-mail şi telefon – veţi primi un răspuns eficient şi prietenos de la aceste baieti.

10Bet oferă cititorilor o Fullbet  gratuit 100 € pariu
Înscrieţi-vă oferta

Vă puteţi califica acum pentru un bonus de depozit de 50% până la € 100 atunci când vă înregistraţi la 10Bet, cu clienţii care au nevoie să introduceţi codul de bonus FD100 pentru a se asigura acestea pot beneficia de cel mai mare bonus.

Pentru fiecare euro depui atunci când vă alăturaţi 10Bet, vei primi 50% în plus, în forma unui GRATUIT pariuri bonus de bun venit de pariuri tot drumul până la un maxim 100 €.

Promoţii

Totopot – Jackpot Multiplayer Challenge

10Bet au o promoţie interesantă în formă de Totopot, în cazul în care vă puteţi concura pentru o parte a unui fond de premiere de estimarea rezultatul meciurilor de fotbal. După cum veţi vedea din site-ul web, există o serie de cupoane şi puteţi vedea cât de multe bilete se joacă pentru fiecare jackpot şi ceea ce este fondul de premiere.

100 Sloturi% Bine ati venit bonus de până la 500 €

Nu rataţi un bonus de bun venit masiv de 100% atunci când vă înscrieţi la sloturi 10Bet. De două ori distracţie, de două ori emoţii şi de două ori şansele de a câştiga mare.

Comments are closed.